valgomos verslo dovanos

Kokios verslo dovanos populiarios Lietuvoje?

Iliustracija: pixabay.com/users/image4you-2459255/

Verslo dovanų tendencijos per pastaruosius kelerius metus smarkiai pasikeitė. Anksčiau buvo populiaru dovanoti tušinukus, raktų pakabukus ar statulėles, tačiau šiandien vis dažniau yra pasirenkamos praktiškos ar net valgomos verslo dovanos. Niekam ne paslaptis, kad šiandien rinka yra tiesiog perpildyta įvairia produkcija, todėl siekiama, kad verslo dovanos teiktų džiaugsmą ir būtų naudojamos pagal paskirtį. Pasidomėkime, kokios verslo dovanos šiandien mūsų šalyje yra pačios populiariausios.

Išorinės baterijos
Šiandien itin didelio susidomėjimo sulaukia išorinės baterijos, kurios yra skirtos įkrauti įvairius įrenginius. Šiuolaikinės išorinės baterijos yra kompaktiškos, tačiau labai talpios, tad galima būti užtikrintiems, jog tokia verslo dovana tikrai bus tinkamai įvertinta.

Valgomos verslo dovanos
Valgomos dovanos – tai universalus pasirinkimas, kuris tikrai nudžiugins ir verslo partnerį, ir klientą. Valgomos dovanos gali būti dovanojamos labai įvairiomis progomis: iš gausaus asortimento tikrai išrinksite pačią tinkamiausią verslo dovaną.

Gertuvės ir termosai
Nors kurį laiką buvo itin populiaru dovanoti puodelius, tačiau šiandien juos pakeitė termosai, gertuvės ir termopuodeliai, kuriuos visada galima pasiimti su savimi.

USB raktai
USB raktai šiandien yra pačios populiariausios laikmenos, kuriose galima saugoti itin didelius informacijos kiekius. Jei ieškote praktiškų verslo dovanų, tikrai verta pasvarstyti apie būtent tokią galimybę.

Vizitinių kortelių dėklai
Vizitinių kortelių dėklas praverčia kiekvienam verslininkui, todėl tai – tikrai solidi ir praktiška dovana, kuri tikrai maloniai nustebins jūsų verslo partnerius. Vizitinių kortelių dėklus gali puošti jūsų įmonės logotipas, pasirinkta nuotrauka ar įmonės pavadinimas.
Verslo dovanų pasirinkimas šiomis išvardintomis galimybėmis tikrai neapsiriboja, todėl ieškodami tinkamiausių verslo dovanų visada verta pagalvoti apie tai, kokios dovanos geriausiai atspindėtų jūsų veiklą ir galėtų nudžiuginti verslo partnerius ar klientus.

Scroll to Top