Apsaugos tarnybos paslaugomis galite naudotis visoje Lietuvoje

Nesvarbu, ar Jūs gyvenate Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Mažeikiuose ar kitame Lietuvos mieste, miestelyje ar kaime, pasinaudodami apsaugos tarnybos paslaugomis, turite tas pačias sąlygas bei galimybes apsaugoti savo šeimą bei turtą nuo nepageidaujamų „svečių“ ar net ugnies įsiveržimų.

Kas gali pasinaudoti saugos tarnybos paslaugomis?

Saugos tarnybos paslaugos idealiai tinka tiek fiziniams, tiek juridiniams asmenims, norintiems apsaugoti įvairias patalpas, teritorijas ir juose esantį turtą. Saugos tarnybos specialistai, atsižvelgdami į konkretaus objekto specifiką, padeda išsirinkti tinkamiausią apsaugos sistemą, ją įrengia bei periodiškai atlieka jos patikrą.

Kodėl verta naudotis saugos tarnybos paslaugomis?

Saugos tarnybos paslaugomis verta naudotis dėl keleto priežasčių. Pirmiausia, Jūsų turto apsauga rūpinsis savo srities profesionalai, turintys ne tik ilgametę patirtį saugos srityje, bet ir „apsiginklavę“ išmaniausiomis technologijomis ir specialios parengties greitojo reagavimo ekipažais. Visų antra, saugos tarnybos specialistų padedami galėsite pasirinkti Jūsų realius poreikius geriausiai atitinkančius saugos sprendimus. Žinoma, negalima pamiršti ir to, kad naudodamiesi daugeliu iš saugos tarnybos teikiamų paslaugų, galėsite būti tikri, kad Jūsų turtas yra prižiūrimas visą parą, o, esant poreikiui, greitojo reagavimo ekipažai Jūsų namus, biurą, garažą, sodo namelį ar bet kurį kitą objektą pasieks itin greitai ir bet kuriuo paros metu. Pažymėtina, kad apsaugos kaina taip pat yra racionali bei „draugiška“ Jums.

Kokias paslaugas teikia saugos tarnyba?

Apsaugos tarnybos teikiamas paslaugas sąlyginai galima suskirstyti į penkias stambias grupes, t. y., fizinės apsaugos paslaugas, elektroninės apsaugos paslaugas privačiam ir verslo sektoriui, taip pat apsaugos sistemų įrengimo paslaugas, mokymų paslaugas bei šaudyklos paslaugas.

Pirmoji paslaugų grupė – fizinės apsaugos paslaugos. Šios paslaugos tinka tiek privačiam, tiek verslo sektoriui. Atkreipkite dėmesį, kad naudodamiesi fizinės apsaugos paslauga galite patikimai saugoti įvairius nekilnojamo turto objektus, taip pat kelyje esantį turtą (saugos tarnyba lydi ir saugo krovinius gabenantį transportą), užsitikrinti saugumą renginių metu arba, esant reikalui, užtikrinti itin svarbių asmenų apsaugą. Fizinė apsauga nuo kitų apsaugos paslaugų skiriasi tuo, kad saugos tarnybos specialistai betarpiškai budi paskirtuose objektuose bei, atsižvelgdami į saugomo objekto specifiką, gali naudotis įvairiomis techninės apsaugos priemonėmis, t. y., vaizdo stebėjimo sistemomis, įvairiomis signalizacijomis bei įeigos kontrolės sistemomis. Žinoma, šių sistemų naudojimas nėra būtinas, tačiau tikrai apsaugos procesui nekenkia.

Antroji paslaugų grupė yra elektroninės apsaugos paslaugos privačiam bei verslo sektoriui. Šiai grupei yra priskiriamos greito reagavimo į objektuose esančių apsaugos sistemų suveikimus paslaugos, taip pat vaizdo stebėjimo, mobilių apsaugos sprendimų ir kt. paslaugos.

Trečioji saugos paslaugų grupė – tai įvairių apsaugos sistemų įrengimo, priežiūros bei, esant poreikiui, remonto paslaugos. Saugos tarnyba specializuojasi įvairių saugos sistemų, t. y., įvairių signalizacijų, įskaitant gaisro signalizacijas, vaizdo kamerų sistemų, įeigos apsaugos sistemų ir pan., įrengimo bei techninės priežiūros srityse.

Ketvirtoji saugos paslaugų grupė – tai mokymų paslaugos. Saugos tarnyba specializuojasi teoriniuose bei praktiniuose mokymuose, skirtuose apsaugos darbuotojams bei žmonėms, kurie nori įgyti teisę įsigyti ginklus savigynos tikslais ir nori išmokti tinkamai su jais elgtis, kad nekeltų pavojaus nei sau, nei aplinkiniams.

Penktoji paslaugų grupė – tai šaudyklos paslaugos. Šaudyklose dirba patyrę instruktoriai, kurie visada pataria, paaiškina ir vaizdžiai parodo, kaip turėtumėte saugiai elgtis su ginklu. Šia paslauga gali naudotis ir asmenys, kurie tobulina savo šaudymo įgūdžius, ir žmonės, ieškantys aktyvaus laisvalaikio praleidimo formų.

Scroll to Top