Kas padeda darbą prie kompiuterio padaryti produktyvesniu?

Biure ištisas dienas prie kompiuterio praleidžiantys darbuotojai kartais turi ieškoti išeičių, kaip neprarasti produktyvumo ir išlikti darbingais kiekvieną dieną penkias darbo dienas per savaitę. Darbas prie kompiuterio tikrai vargina, tad kaip didinti produktyvumą?

Kokybiškas miegas

Nuovargis yra vienas iš didžiausių produktyvaus darbo prie kompiuterio priešų, tad norėdami išlikti produktyvūs ilgai nevakarokite ir eikite miegoti anksčiau, kad kokybiškai pailsėtumėte iki kitos darbo dienos. 

Tinkama mityba

Subalansuota mityba turi reikšmingos įtakos mūsų savijautai, darbingumui ir gyvenimo kokybei. Tik pagalvokite, kaip jaučiatės alkani arba, atvirkščiai, persivalgę? Išlikti produktyviu visą darbo dieną tokiu atveju būtų sudėtinga, kadangi pirmuoju atveju daugiau galvosite apie maistą, o antruoju, tikėtina, jausitės mieguistas, vangus. 

Fizinis aktyvumas

Vangumas, mieguistumas, apatija, nervingumas ir panaši savijauta neretai yra sąlygota pernelyg pasyvaus gyvenimo būdo. Tad jei yra galimybė, į darbą keliaukite pėsčiomis, pietų pertraukos metu pajudėkite, liftą iškeiskite į laiptus ir pan. Net ir pusvalandis fizinio aktyvumo per dieną teigiamai veiks darbingumą, nuotaiką ir emocijas.

Planas

Planavimas daugeliu atvejų yra raktas į sėkmę. Jei turite dienai numatę daug darbų, susidarykite jų planą. Jie suteikia veiklai kryptingumo, padeda koncentruotis ir neužsiimti pašaliniais darbais.

Interneto sparta

Taip, šis aspektas glaudžiai susijęs su darbingumu, mat lėtai veikiantis internetas stabdo darbus, jiems reikia skirti daugiau laiko, kas galiausiai ima erzinti. Kai sparta yra vienas iš prioritetų, puikus variantas – šviesolaidinis internetas verslui

Nenukrypkite į lankas

Šiuo atveju turime omenyje, kad reikėtų darbo metu atsisakyti tokių puslapių kaip Delfi ir kitų žinių portalų, taip pat socialinių tinklų. Jei negalite to padaryti patys, į pagalbą pasitelkite įskiepius, kurie padės atitinkamas svetaines blokuoti ir taip susilaikysite nuo pagundų.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top