Skanios dovanos nepalieka abejingų

Nori be progos maloniai nustebinti savo draugą, brolį, sesę ar kitą artimą žmogų? Padovanok jam visą skonių pasaulį, telpantį vienoje dėžutėje. Saldžios rinkinių dovanos įtiks net ir įmantriausiam skoniui, nes juose esantys skanėstai yra kruopščiai atrinkti, pripažinti bei mėgiami milijonų žmonių visame pasaulyje. 

Išskirtinis Amerikos „skonis“ vienoje dėžutėje

Iš sūrių, rūgščių bei saldžių skanumynų subalansuotas rinkinys, žinomas MADE IN USA MYSTERY BOX pavadinimu, bus puiki dovana žmogui, kuris dievina amerikietiškus filmus. Greičiausiai kyla klausimas, kaip amerikietiški filmai yra susiję su tuo, apie ką mes dabar kalbame, t. y., dovanų brangiems žmonėms idėjomis? Atsakymas paprastas. Žmogus, kuris dievina amerikietiškus filmus, tikrai norės paragauti skanėstų, kuriuos taip gardžiai matytuose filmuose valgė jo mylimi personažai. 

Egzotiškieji Azijos skoniai viename rinkinyje

Rytų šalys, tokios kaip Japonija, Indonezija, Taivanas ir kt., garsėja savo egzotišku maistu. Candy POP HELLO ASIA MYSTERY BOX – rinkinys bus puikia dovana žmogui, dievinančiam išskirtinio skonio rytietiškus gėrimus, saldumynus, ramenus ir t. t.

Rinkiniai tikriems smaližiams

Greičiausiai kiekvienas turime tokį draugą, kuris apie maistą išmano viską, ypač, jeigu tas maistas yra užkandžiai ir saldumynai. Šalia tokio žmogaus niekada nebūsi alkanas, o ir savo gomurį maloniai nustebins vis naujais, anksčiau neatrastais skoniais. O kaip nustebint minėtąjį draugą? Padovanokite jam CANDY POP MYSTERY BOX užkandžių rinkinį. Šis rinkinys savyje slepia daugybę tobulo skonio batonėlių, saldainių, guminukų, sausainių, traškučių ir kitų gardumynų, kurie tikrai tiks ir patiks Jūsų smaližiui draugui. Be to visada yra tikimybė, kad draugas šiais skanumynais pavaišins ir Jus!

Rinkiniai laukiantiems svečių

Jeigu turite draugų, kurie mėgsta rengti jaukius kino arba žaidimų vakarus savo namuose, pradžiuginkite juos, padovanodami CANDY POP SNACK BOX arba ALL-NIGHTER MYSTERY BOX skanėstų rinkinius. Šie didžiuliai rinkiniai yra „prikimšti“ įvairiausių užkandžių (nuo kukurūzų bei bulvių traškučių iki pretzelių), desertų (saldainiai, sausainiai, guminukai ir pan.), „rimtesniu“ patiekalų, tokių, kaip ramenas, bei izotoninių gėrimų, padedančių išlikti žvaliems visą vakarą.

Scroll to Top