pramoniniai vartu gamintojai lietuvoje

Pramoninių vartų gamintojai Lietuvoje – kaip pasirinkti ?

Kiekvienas vairuotojas puikiai žino, jog svarbu tinkamai rūpintis savo transportu, todėl įrenginėjant garažą, reiktų pagalvoti apie saugumą ir įsirengti tinkamus garažo vartus. Jie gali būti kelių tipų:

  • pakeliami, dažnai yra montuojami iš horizontalių segmentų. Tokie vartai yra pakeliami lygiagrečiai su lubomis, todėl neužima papildomai vietos. Kėlimo konstrukcijai yra naudojami specialūs trosai, sukimo spyruoklės, bėgeliai ar kitos komplektacijos dalys, priklausomai nuo jūsų pageidavimų ir poreikių;
  • nustumiami, kurių įrengimui naudojami specialūs bėgeliai. Tokio tipo vartais yra patogu naudotis, nes šaltuoju metų laiku iš garažo nėra išleidžiama šiluma. Bėgiai pagaminti iš aliuminio, kurie tvirtinami prie garažo grindų. O sandarinimui tvirtinama šepečių juosta. Reikia turėti omenyje, kad nustumiami vartai yra rakinami specialia spyna

Taip pat norint, kad garažas būtų šiltas, galima įrengti vartus, kuriuose bus įkomponuoti šilumai ir šalčiui atsparūs segmentai iš specialios izoliacinės medžiagos. Vartų apačia gali būti sandarinama su gumos juosta, kuri padėtų sumažinti šilumos praradimo nuostolius.

Įvairūs pramoninių vartų gamintojai siūlo įvairius variantus, jie gali būti iš vientisų standartinių aliuminio ar nerūdijančio plieno segmentų arba jei jums garaže norisi dienos šviesos, gali būti įkomponuoti nedideli segmente įstiklinti langai, pagaminti iš nesibraižančio akrilo paketo ir PVC ar nerūdijančio plieno rėmo.

Renkantis vartus, svarbiausia reikia atkreipti dėmesį į tai ar komplektacijoje yra siūlomos apsaugos nuo trosų trūkimo ar spyruoklių lūžio. Tai užtikrins jų patvarumą ir ilgaamžiškumą. Taip pat patvarumas labai priklauso nuo projektavimo konstrukcijos, todėl rekomenduotina rinktis žinomus vartų gamintojus, bet ir profesionalius meistrus jiems įrengti.

Vartų atidarymui taip pat gali būti naudojamos įvairios mechaninės kilnojimo ar stumdymo konstrukcijos, tačiau galima užsisakyti ir automatinius pramoninius vartus, kurie bus valdomi nuotoliniu būdu, naudojant pultelį.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top