Dar neišbandytos pramogos Lietuvos pajūryje

Dažnas tautietis jau išsižadėjo kasmetinių vasaros atostogų Lietuvos pajūryje. Tipinės laisvalaikio pramogos atostogų metu – vafliai, pasivaikščiojimai paplūdimiu, pasivažinėjimai dviračių Palangos Basanavičiaus gatve bei senų šlagerių koncertai – nebežavi. Tačiau juk tik eilinės pramogos ir poilsio namai Palangoje negali apriboti atostogų džiaugsmų. Gerai paieškojus čia slypi dar daug neišmėgintų nuotykių.
Prieš, kaip įprasta, aplankant Gintaro muziejų stabtelėkite maloniai valandėlei Birutės parke. Čia jūsų akis pamalonins ne tik prižiūrėta aplinka bei puošnūs gėlynai. Jų apsuptyje stūgso skulptūros, prašmatnūs fontanai. Taip pat šioje erdvėje apgyvendinti naminiai gyvūnai ir paukščiai, įrengtos vaikų žaidimų aikštelės bei supuoklės. Puiki vieta ramiai šeimos popietei.
Iškeiskite tipinius dviračius į velomobilius. Tai dar egzotiška transporto priemonė Lietuvoje, kuria tipinė kelionė pušynu nuo Palangos iki Šventosios įgauna naujų pojūčių. O jei ir to negana… Jodinėjimas paplūdimiu tikrai jus nustebins. Nepriklausomai nuo jūsų įgūdžių, esate profesionalas ar pirmą kartą sėdate į balną, žirgais galima išmėginti įvairaus sudėtingumo pasiodinėjimus Palangos mieste, regioniniame parke ar jūros pakrantėje.
Jei šiandieninė Palanga jau atsibodo, leiskitės į žygį po senąją jos versiją. Interaktyvus turas ,,Tiškevičių bulvaras’’ atvgeria nuostabų grafų Tiškevičių epochos nekilnojamo turto paveldą. Atsisiųstas žemėlapis praves jus net per 20 skirtingų objektų, kur bus pristatyta garsinė bei vaizdinė medžiaga apie kiekvieno objekto istoriją ir svarbą. O, norinčius leistis atgal į dar gilesnę praeitį, vienintelis Baltijos šalyse dinozaurų parkas ,,Dino’’ mielai kviečia aplankyti virš 40 ekspozicijų su natūralaus dydžio, judančiais ir garsus skleidžiančiais priešistoriniais gyvūnais. Be viso to, ten rasite: batutus, 5D kino teatrą, veidrodžių labirintus ir begalią skirtingo tipo karuselių mažiesiems.
Pakvaišusiems dėl aktyvaus laisvalaikio ir ekstremalių pramogų pajūris siūlo išmėginti pasiplaukiojimą vandens motociklais, išsilaikyti ant kateriu tempiamo ,,banano’’ ar vandens slidžių. Taip pat valandos trukmės skrydis virš vandens specialiu kateriu traukiamu parašiutu bei kitos atrakcijos kiekvienam atims žadą ir praskaidris niūrią kasdienybę.
Stipresnių pojučių mėgėjams jau išmeginusiems kaitavimą bei šuolius parašiutu, patariama aplankyti vienintelį Lietuvoje specializuotą nariuotakojų zologijos sodą – insektariumą. Čia ne tik pamatysite, bet ir galėsite paliesti vorus paukštėdas, skorpionus, gyvalazdes, maldininkus, gigantiškus tarakonus ir dar šimtus įvairiausių rūšių keisčiausių šio pasaulio sutvėrimų. O norintieji naujo egzotinio augintinio galės jį čia ir įsigyti.
Tiek ir dar daugiau jūsų laukia Lietuvos kurortuose. Tegul išsinuomoti kambariai Palangoje ir metų metus vis besikartojančios ,,pramogos’’ nebegaišina jūsų atostogų laiko. Atraskite dar nepažintas Lietuvos pajūrio vietas ir pramogas, nes ir Lietuvoje atostogauti linksma!

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top