Dėvėti drabužiai urmu

Dėvėti drabužiai urmu didmiestyje ir miesteliuose

Dauguma Lietuvos gyventojų jau yra pažįstami su dėvėtų rūbų parduotuvėmis, kitaip dar vadinamomis “skudurynais”. Dėvėtų drabužių parduotuvės yra tikras išsigelbėjimas asmenims, kurie neturi didelių pajamų, tačiau apsirengti kažkuo reikia. Senjorams, kuriems dažnai iš pensijos užtenka pajamų tik maisto apsipirkimui dėvėti rūbai yra galimybė turėti naują arba vos dėvėtą rūbą už puikią kainą. Taip pat merginos, kurios svajoja apie pilną rūbų spintą, tačiau visiškai nenori išleisti didelių pajamų brangiose rūbų parduotuvėse, dažnai apsilanko dėvėtų rūbų parduotuvėse. Čia galima sutikti ir studentų, kuriems kartais tenka rinktis tarp naujų džinsų ar vakarienės.

Situacija dėvėtų rūbų parduotuvėse nėra visiškai vienoda visoje Lietuvoje. Kas iš tikrųjų dažnai lankosi “skudyrnuose” gali atkreipti dėmesį į skirtumus tarp “skudurynų” esančių didžiuosiuose Lietuvos miestuose ir mažesniuose Lietuvos miesteliuose, bažnytkaimiuose. Siekiant sėkmingo apsipirkimo dideliame mieste iš karto vertėtų pasidomėti dėvėtų rūbų parduotuvėse dirbančių žmonių kada tiksliai yra atvežama nauja siunta ir kuriomis valandomis, kadangi gyventojų mieste yra daug, o jie visi nori pačių naujausių ir gražiausių rūbų, todėl patys nepatingėdami apsilanko parduotuvėje tik atvežus naują rūbų partiją ir per kelias valandas iššluodami geriausius pasirinkimus, nors dėvėti drabužiai urmu yra vežami. Tai yra vienas didžiausių minusų kalbant apie “skudurynus” didmiesčiuose. Su tuo nesusitiksite mažesniuose miesteliuose ir kaimeliuose. Ten pakankamai mažas gyventojų kiekis, kad rūbai nebūtų išperkami vos per keletą valandų. Tačiau partijas siunčiamos į mažuosius miestus dažnai negali pasigirti tikrai kokybiškų ir stilingų rūbų įvairove. Siuntos kartais būna mažesnės, rūbai labiau “atgyvenę” ir ne tokie madingi, be prekinių ženklų.

Dažnai mažųjų miestų gyventojai renkasi dėvėtų drabužių parduotuves ne tik dėl prieinamų kainų, kartais tai tenka daryti, nes mieste nėra gerų ir naujų rūbų parduotuvių, o ne kiekvienas važinėja į didmiesčius apsipirkimui. Tačiau lyginant mažuosius ir didžiuosius miestus labai didelių skirtumų tarp parduotuvių nerasite, tačiau jei pabodo Jūsų vietinis “skudurynas”, aplankykite netoliese esantį mažesnį miestą ir gal ten esantys dėvėti drabužiai urmu bus vežami namo.

Dėvėti drabužiai urmu

Scroll to Top