Lankytinos vietos Latvijoje

Nereikia toli ieškoti bei skristi į kitas šalis, kad pamatytum įspūdingo grožio vaizdus bei smagiai praleistum laiką. Mūsų kaimyninė, kita Lietuvos sesuo Latvija yra čia pat, todėl nepasivarginkite ir nuvykite į ją pasigrožėti įstabia architektūra bei istorija bei papramogaukite kartu su visa šeima. Latvija turi išties nemažai lankytinų vietų, ir kas svarbiausia, jos yra visiškai ne sostinėje, o kitose Latvijos miestuose bei miesteliuose, gamtos apsuptyje. Latvija taip pat gali didžiuotis dideliu jūros uostu bei Baltijos jūros paplūdimiu, kuris kasmet traukia ne tik pačius Latvijos gyventojus, bet ir turistus iš kitų kaimyninių šalių ramiam poilsiui. Todėl norėtume Jus supažindinti su populiariausiomis lankytinomis vietomis, kurias turi mūsų kaimynė Latvija.

Ventsipilis
Lankytinų Latvijos vietų vienoje iš aukščiausių vietų. Nes tai pajūrio kurortas, panašus į mūsiškę Palangą, tik čia daug ramiau. Kurorte itin gausu vandens ir aktyvaus sporto pramogų. Esant blogam orui galima apsilankyti vandens pramogų parke, o norint laisvalaikį praleisti aktyviai galima apsilankyti ir nuotykių parke. Venspilyje veiklos tikrai netrūksta, nes čia aplinkui yra tiek veiklos ir įžymių vietų, kad vienos dienos šiame kurorte neužtenka. Nuo Viduramžio pilių iki liaudies buities muziejaus, kuriame galima pasijusti lyg tikrame žvejo gyvenime. Ventsipilis pasižymi ne lankytinomis vietomis, bet ir pačiu paplūdimiu, kuris išties yra prižiūrimas ir saugomas miesto valdžios. Beje, kurortas itin tinka šeimoms su mažais vaikais, todėl čiupkite lagaminus ir keliaukite į Ventsipilį atostogauti.

Rundalės rūmai
Turistų mėgiama vieta į kurią nesvarbu kokiu sezonu traukia lankytojai. Rundalės rūmų lokacija yra toliau nuo jūros, tačiau vykstant poilsiauti visuomet galima ir čia užsukti bei pasigrožėti įstabia rūmų aplinka bei istorija. Didžiuliai rūmai yra baroko-rokoko stiliaus ir tikriausiai nustebsite, kad tai tiesiog vasaros rezidencija, kuri yra sukurta kartu su garsiausiais interjero dizaineriais. Čia yra daugiau nei 130 kambarių, kurie atkartoja to meto kunigaikščių buitį. Rūmai nors ir buvo apleisti, tačiau juos rekonstravus ir sutvarkius aplinką, kasmet pritraukia vis daugiau ir daugiau lankytojų. Ši lankytina vieta Latvijoje yra skirta tiems, kurie nori persikelti į didikų laikų, kai gyvavo paauksuotos menės bei įspūdingo grožio prancūziški sodai.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top