Žirkliniai keltuvai

Žirklinių keltuvų nauda servisams ir galimybės, kurias privalote įvertinti!

Auto servisuose žirkliniai keltuvai yra ne galimybė, tačiau būtinybė, kuri gali užtikrinti, kad net ir pačius sudėtingiausius darbus pavyks atlikti greitai bei paprastai. Mechanikai su keltuvais gali atlikti daug ir sudėtingų darbų. Svarbiausia – kur kas greičiau ir tuo pačiu nerizikuojant savo sveikata.

Į aukštį galima pakelti skirtingo svorio daiktus, taip pat, skirtingų gabaritų, žinoma, kelti galima labai skirtingas transporto priemones, kurios turi arba du, arba daugiau ratų, galiausiai, kiekvieno keltuvo specifikacija yra skirtinga.

Keltuvai gali būti:

  • Koloniniai.

  • Žirkliniai.

  • Kitokie.

Skirtingi keltuvai pasižymi ir skirtingomis savybėmis, tad informacijos žinojimas bei pasitarimas su pardavėjais-konsultantais gali užtikrinti, kad kur kas greičiau rasite tai, kas Jums labiausiai tinka. Žinoma, viskas priklauso nuo poreikių. Nors žirkliniai keltuvai dažniausiai perkami servisams, tačiau dėl prieinamos kainos vis dažniau juos renkasi fiziniai asmenys, kurie paprasčiausiai namuose nori turėti įrangą, kuri padės tinkamai pasirūpinti savo turima technika.

Žirkliniai keltuvai nuo įprastų skiriasi tuo, kad savo gabaritais yra didesni. Tuo pačiu ir sunkesni, tad jų transportavimas iš vienos vietos į kitą reikalauja daugiau jėgų bei pastangų. Tačiau tuo pačiu dėl savo dydžio bei sunkumo jie yra kur kas stabilesni, tad jais galima kelti net ir labai sunkias transporto priemones – viskas bus patogu ir paprasta. Ypač tokiu atveju, kai reikia atlikti sudėtingus ir daug laiko reikalaujančius darbus. Tuomet užkelta transporto priemonė ant keltuvo gali sėkmingai praleisti tiek laiko, kiek reikia, kol visus darbus pavyks tinkamai atlikti.

Kalbant apie žirklinius keltuvus, kurie auto servisams yra būtini, reikia akcentuoti, kad jie gali būti ir pastatomi ir įleidžia į grindis. Tai priklauso nuo vietos, kur jie bus laikomi. Vienu atveju paprasčiausiai nėra kito pasirinkimo, kadangi įleidus į grindis pavyksta sutaupyti labiau daug vietos, o mažiems servisams tai yra neįkainojamai svarbu. Tiesa, ne visi garažai turi duobes. Nors jas padaryti, įkurti nėra sudėtinga, tačiau kai kurie žmonės teigia, kad ant grindų statomas žirklinis keltuvas yra geresnis pasirinkimas. Paprasčiausiai tokiu atveju juos transportuoti iš vienos vietos į kitą bus kur kas paprasčiau.

Žinoma, verta paminėti, kad žirkliniai keltuvai gali būti naudojami ne tik garažuose. Kadangi juos paprasta transportuoti iš vienos vietos į kitą – tokiu atveju šie keltuvai yra geriausias pasirinkimas.

Tiesa, tie patys keltuvai yra labai skirtingi ir padėjus ieškoti tikrai rasite tokius, kurie geriausiai atitinka Jūsų poreikius. O vertindami skirtingas galimybes palyginkite šiuos pasiūlymus.

  • Keltuvai gali būti skirstomi pagal tai, kokioms transporto priemonėms jie yra skirti. Nuo tokių, kurie orientuoti į lengvąsias transporto priemones iki tokių, kurie taikyti sunkvežimiams.

  • Keltuvai gali kilti iki metro arba iki dviejų. Kuris variantas Jums patogesnis?

  • Keltuvai, kaip jau minėjome, gali būti montuojami ant grindų, grindyse arba mobilūs. Viskas remiasi į tai, kam keltuvas Jums yra reikalingas.

  • Galiausiai nepamirškite plačiau susipažinti ir su gamintoju, kadangi internete galima skaityti atsiliepimus apie konkretaus gamintojo pasirinkimą.

  • Kaina yra dar vienas svarbus kriterijus, kuri dažniausiai paskaita susipažinti su pasiūlymais, kad pavyktų rasti tai, kas Jums tinka labiausiai.

Keltuvas servisams yra būtinas. Svarbiausia rasti tokį, kuris tarnaus ilgai ir bus funkcionalus dėl savo savybių.

Scroll to Top