Nuolaidų kortelės

Nuolaidų kortelė – tai plastikinė, savyje talpinanti su apsipirkimais susijusią informaciją kortelė, kuri jos turėtojui suteikia galimybę gauti nuolaidas įvairioms prekėms ar paslaugoms įsigyti. Nuolaidų kortelė kartu yra ir dokumentas, kuriuo gali naudotis tik jos savininkas. Šios kortelės yra išduodamos kaip lojalumo programos dalis, kurių tikslas yra esamiems klientams pasiūlyti įvairių nuolaidų, siekiant užtikrinti šių klientų lojalumą.

Dažniausiai nuolaidų kortelės yra siūlomos nemokamai kviečiant pirkėjus dalyvauti parduotuvės skelbiamose akcijose. Tačiau taip pat dažnai nuolaidų korteles siūloma ir įsigyti už tai atsilyginant parduodamoms prekėms ir paslaugoms suteikiant dideles nuolaidas, neretai siekiančias 50 proc. ir daugiau. Šios kortelės gali būti parduodamos tiek neribotam laikui, tiek ribotam, pavyzdžiui metams. Riboto laiko nuolaidų kortelėje neretai būna apibrėžta, kiek nuolaidų per metus bus galima gauti už įsigytą kortelę.

Nuolaidų korteles gali pasiūlyti įsigyti tiek pavieniai prekybininkai, tiek jų grupės. Pastaruoju atveju su viena nuolaidų kortele galima gauti nuolaidas daugybėje parduotuvių, restoranų, SPA klubų ir kitur. Būna specialių nuolaidų kortelių, kurias gali įsigyti asociacijos ar privatūs klubai. Pastarieji visų narių vardu derasi dėl nuolaidų klubo nariams, kuriomis šie galėtų naudotis.

Kortelių tipai

  • Lojalumo kortelės. Tai standartinės nuolaidų kortelės, su kuriomis yra prieinamos Lietuvos parduotuvių nuolaidos.

  • Studento pažymėjimas. Suteikia teisę gauti ne tik su studijomis susijusias įvairias nuolaidas, bet ir nuolaidas apsiperkant įvairiose parduotuvėse bei gaunat paslaugas įvairiose paslaugų teikimo vietose.

  • Kortelės skirtos neįgalumą turintiems žmonėms suteikia įvairias lengvatines nuolaidas įvairiose srityse.

  • Tam tikrai amžiaus grupei priklausymą įrodantis pažymėjimas. Su šiuo pažymėjimu įvairios amžiaus grupės gali gauti įvairias nuolaidas įvairioms prekėms ar paslaugoms įsigyti.

4 pagrindinių Lietuvoje veikiančių tinklų nuolaidų kortelės

„Maxima Ačiū“ lojalumo kortelė. Ją gali įsigyti visi asmenys sulaukę 18 metų. Turint šią nuolaidų kortelę „Maximos“ parduotuvėse yra taikomos nuolaidos, už perkamas prekes kaupiasi pinigai, kuriuos vėliau galima panaudoti perkant kitas prekes. Su šia kortele galima gauti asmeninius pasiūlymus įvairioms prekėms įsigyti.

„Iki“ savo klientams siūlo dvi lojalumo korteles – “Iki Premija“ ir „Iki Premija senjorams“. Su „Iki Premija“ kortele galima gauti nuolaidas penkiasdešimčiai prekių kiekvieną savaitę, 10 proc. nuolaidą visoms prekėms jūsų gimtadienio proga, kas savaitę 8 pasiūlymus įvairioms prekių grupėms bei nuolaidas įvairiems prekiniams ženklams. Senjorai su jiems skirta kortele gauna 10 proc. nuolaidą visoms prekėms kiekvieną dieną iki 11 valandos ryto. Su „Iki“ lojalumo kortelėmis taip pat galima gauti nuolaidas „Iki“ partnerių parduotuvėse ir jų paslaugų teikimo vietose.

Turint „Norfos“ nuolaidų kortelę joje kaupiasi Norfos pinigai, kuriuos pirkėjai gauna už perkamas prekes. Su šiais pinigais galima padengti iki 50 proc. pirkinių sumos.

Su Senukų lojalumo kortelė „Mylimiausia“ galite gauti įvairiausių naudų pirkdami prekybos centruose „Senukai“ ir lojalumo programos „Mylimiausia“ partnerių prekybos vietose. Į šią kortelę yra grąžinama 1 proc. nuo kiekvieno apsipirkimo išleistos sumos. Su sukauptais pinigais galima apmokėti 75 proc. apsipirkimo sumos. Su šia kortele daugumai prekių yra taikomos ženklios nuolaidos.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt kamtoreikia.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top